Handelsbetingelser

– få overblik

Betalingskort:
– Dankort
– VISA

Mobilepay:
Kræver mobilepay er opsat til e-handel

Kontooverførsel:
– Registreringsnummer: 9383
– Kontonummer: 4580059061
Vælger du at betale via kontooverførsel skal du være opmærksom på at skak-spil.dk ikke fremsender dine varer før vi har registreret din betaling på vores konto.

EAN-faktura:
Benyttes når skoler, fritidsordninger og andre institutioner køber ind

Betingelser og vilkår på skak-spil.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra skak-spil.dk.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og skak-spil.dk.

1) Dokumentation og vejledning:
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra skak-spil.dk.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra skak-spil.dk, er denne af vejledende art. Skak-spil.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

2) Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra skak-spil.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af lagervarer sker med GLS. Leveringstid  1-3 hverdage.
Forsendelse af varer, hvor der bliver benyttet drop-shipping fra andet EU-land, sker med den af afsender valgte forsendelsesform.

3) Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt af skak-spil.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

4) Reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra skak-spil.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til skak-spil.dk.
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, skak-spil.dk har stillet dig i udsigt.

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

5) Pris og betaling:
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort. Alle priser på www.skak-spil.dk  er inkl. Moms.
Offentlige institutioner kan betale via EAN

6) Fortrydelsesret: 

Skak-spil.dk yder selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer (for varer købt i december måned er der fortrydelsesret frem til og med 31. januar)
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.